Wat doet ICT-Profs?

Vereniging ICT-Profs is opgericht met als doel om de belangen van haar leden te behartigen. Om dit doel te bereiken bieden wij aan de leden zogenaamde ledenvoordelen aan, bestaande uit:

 • Een kennisplatform / expertisecentrum
  ICT-Profs is 365 dagen per jaar actief. Leden hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van WhatsApp groepen om met elkaar te communiceren. Heb je een vraag waar je niet uit komt? Dan weet een collega in de branche mogelijk wél het antwoord. De respons in de WhatsApp groepen is hoog. Liever geen gebruik maken van WhatsApp of een uitgebreidere casus die meer aandacht verdient? Daarvoor bieden wij een forum aan, welke voor alle leden vrij toegankelijk is. Tenslotte worden gedurende het jaar meerdere bijeenkomsten georganiseerd (ICT-Profsdagen). Ook worden workshops georganiseerd door partners welke (soms tegen een kleine vergoeding) bijgewoond kunnen worden.

 • Ledenvoordeel
  ICT-Profs heeft een inkoop werkgroep opgericht welke altijd op zoek is naar financiële voordelen voor leden. Wij onderhouden contacten met verschillende leveranciers binnen de ICT-branche en zorgen ervoor dat onze leden een streepje voor hebben. Voordeliger inkopen loont! Als lid is het mogelijk om deel te nemen aan deze voordelen.

Vereniging ICT-Profs is voor iedere ICT-Professional een must. Wil je meer informatie over hoe je lid kunt worden? Klik dan hier.

 • Leads
  ICT-Profs krijgt vaker hulpvragen van particulieren en bedrijven. Deze worden doorverwezen naar onze leden. Ook is het mogelijk om grotere opdrachten aan te nemen en deze met enkele leden in jouw regio samen tot een goed einde te volbrengen.

 • Inspraak
  ICT-Profs is opgezet door ICT'ers, voor ICT'ers. Het bestuur bestaande uit 7 leden zorgt gedurende het verenigingsjaar voor de dagelijkse gang van zaken. Eenmaal per jaar legt zij echter verantwoording af aan de leden tijdens de ALV. Wil je meehelpen met ICT-Profs of wil je iets veranderen aan de manier waarop wij werken? Als lid heb je een stem en ben je niet enkel deelnemer, maar heb je dus ook inspraak. Ieder jaar wordt de ALV aan het begin van het jaar georganiseerd ergens in het midden van het land.
­