Over vereniging ICT-Profs

In 2006 is het bedrijf Digiprofs opgericht welke een bijzonder samenwerkingsverband voor ogen had. Aangesloten zzp'ers zagen elkaar daarbij niet meer als concurrent, maar als collega's die met elkaar gingen samenwerken. Binnengekomen ICT opdrachten werden verdeelt onder de deelnemers en waar mogelijk werd samengewerkt bij projecten. Na enige jaren bleek dit voor DigiProfs commercieel niet haalbaar, waarna de deelnemers zich hebben verenigd in een online forum. Hieruit is uiteindelijk een stichting ontstaan. De stichtingvorm bleek helaas ook niet ideaal, waarna de deelnemers hebben besloten samen een vereniging op te richten: branchevereniging ICT-Profs is geboren!

Vereniging ICT-Profs is een landelijke branche en belangenorganisatie die vertegenwoordigd wordt door ICT specialisten die zowel consumenten als zakelijke klanten ondersteunen.

Wij helpen graag bij het oplossen van uw ICT problemen. Onze deskundigen zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de ICT en kunnen u onder andere ondersteunen bij problemen met Windows, Mac en Linux.
Op het gebied van serverbeheer, aanleg van netwerken (zowel bekabeld als draadloos), werkplekondersteuning, websitebeheer (webmasters) en clouddiensten zoals Office365 bieden wij verschillende diensten aan.

Klik hier om een ICT-Prof bij u in de buurt te vinden!

Bent u zelf ZZP'er in de ICT sector? En wilt u zich ook aansluiten bij ICT-Profs?
Klik hier voor meer informatie.

­