Lid worden

Voordelen lidmaatschap

  • Maak gebruik van ons kennisplatform
    Leden van ICT-Profs hebben veel ervaring met uiteenlopende ICT-gerelateerde problemen. Deze kennis en ervaring wordt gedeeld met elkaar. Samen weten we meer! O.a. een forum en de WhatsApp groepen worden dagelijks veelvuldig gebruikt. Daarnaast worden workshops tijdens ICT-Profs dagen georganiseerd.

  • Maak gebruik van inkoopvoordelen
    ICT-Profs heeft met verschillende leveranciers scherpe prijsafspraken gemaakt. Leden kunnen gebruik maken van deze ‘deals’ en op die manier meer onder de streep overhouden. Deelname aan deals is niet verplicht, maar zeer zeker wel aan te raden!

  • Verhoog klandizie
    ICT-Profs zet ICT-hulpvragen door naar haar leden. Als aangesloten lid is het dan ook mogelijk dat een klantvraag naar jou doorgezet wordt als jij het dichtste in de buurt zit van de klant. ICT-Profs vraagt hiervoor geen vergoeding en de klant in kwestie is 100% van het lid die de hulpvraag heeft doorgezet gekregen.
Kosten lidmaatschap

De lidmaatschapskosten voor het verenigingsjaar 2022 zijn door de ALV vastgesteld op 210 euro (exclusief 21% btw). Daarnaast zijn entreekosten van toepassing bij aanmelding. Het entreegeld is door de ALV vastgesteld op 55 euro (exclusief 21% btw).

Aanmelden lidmaatschap

Wil je lid worden van ICT-Profs? Klik dan op onderstaande knop en vul het aanmeldformulier in.

Let op
Na ontvangst van de gegevens neemt de accreditatiecommissie van de vereniging ICT-Profs de aanvraag in behandeling. Indien nodig wordt contact opgenomen voor aanvullende gegevens. Wij streven ernaar binnen 5 werkdagen contact met je op te nemen.

Lidmaatschap aanvragen
­