Nieuws

17 juni 2019

17 juni 2019
Op maandagochtend hebben veel ICT-Profsleden zich wederom begeven naar een nieuwe ICT-Profsdag. De 7e ICT-Profsdag inmiddels, waar menig ICT'er weer de nodige contactmomenten met collega's en leveranciers heeft gehad. Deze keer was de ICT-Profsdag in de Bilt, waarbij o.a. presentaties over netwerktechniek, en Sharepoint werden aangeboden. Daarnaast was ook Solarwinds aanwezig om hun diensten toe te lichten zodat wij als ICT'er efficiënter ons werk kunnen uitvoeren. Al met al is het een erg geslaagde dag geweest en we kijken graag uit naar de volgende ICT-Profsdag op 4 november!

ALV 2019: nieuw jaar, nieuwe voorzitter!

21 jan 2019
Op 21 januari heeft in de ochtend de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, welke weer druk bezocht was. Hoogtepunt van deze dag was het het verkiezen van een nieuwe voorzitter. Wegens ziekte heeft de oude voorzitter namelijk zijn bestuursfunctie moeten neerleggen. Wij wensen hem beterschap. Ron Stuurman heeft de rol van voorzitter op zich genomen, zodat ook in 2019 de vereniging weer slagvaardig zich verder mag ontwikkelen. Ron, welkom bij het bestuur!

Certified Google Nest Pro installateur

10 apr 2019

Google Nest Learning thermostaat is de nieuwe standaard

De "Nest Learning" termostaat is een nieuw ontwikkeld product wat nog verder is uitgedacht om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.
De Nest termostaat houdt bijvoorbeeld bij wat uw leefschema is en zorgt ervoor dat de temperatuur wordt verlaagd als er niemand thuis is.
Via Smartfone of tablet is de thermostaat in te stellen, zowel thuis als onderweg. 
De Nest is ook uitgerust met een aantal sensoren zoals een vocht-, licht- en bewegingssensor.
Daarmee weet Nest altijd zo zuinig mogelijk te verwarmen. 

Google Certified Installer.

Google Nest heeft een certificering in het leven geroepen zodat deze thermostaten op een vakkundige wijze worden geïnstalleerd.

Google Nest rook- en koolmonoxidemelder.

Google Nest heeft ook een rook- en koolmonoxidemelder op de markt gebracht.
Ook dit product is voorzien van een aantal sensoren om uw veiligheid te garanderen.
De melder is ook te koppelen aan de thermostaat zodat Nest de cv ketel kan uitschakelen als er ooit koolmonoxide vrijkomt.

Online publicaties
Kleurmanagement Windows wordt makkelijker en ICC-profielen gaan HDR ondersteunen
15 mei 2021
Microsoft heeft hdr-ondersteuning toegevoegd aan programma's om toegang te krijgen tot het hele kleurengamma van je beeldscherm in de nieuwste Windows 10-build (21382) die is uitgebracht voor Insiders in het Dev Channel. Amanda Langowski en Brandon...

Reuters: TSMC overweegt extra 3nm-fabriek voor Amerikaanse Arizona
15 mei 2021
TSMC heeft plannen om in het Amerikaanse Arizona chips te produceren. Afgelopen november heeft het bedrijf de eerste investering gedaan, en eerder deze maand werd bekend dat er maar liefst vijf 5nm-fabrieken bij moeten komen. Nu schrijft Reuters...

MSI-presentatie bevestigt komst van custom RTX 3000 Ti-modellen: zoek de verschillen
15 mei 2021
Nvidia gaat hoogstwaarschijnlijk zeer snel de Ti-varianten van de RTX 3070 en RTX 3080 introduceren. Er zijn al verpakkingen van de nieuwe modellen opgedoken, en ook MSI's website toonde per ongeluk de RTX 3080 Ti als keuze. Videocardz zegt nu...

Microsoft introduceert Dolby Vision voor Xbox Series X en S Insiders
15 mei 2021
Microsoft is begonnen met Dolby Vision-gaming uit te rollen naar Xbox Series X- en S-consoles voor gebruikers die deel uitmaken van het Xbox Insider-programma. Dat schrijft Larry 'Major Nelson' Hryb van Microsoft (programmadirecteur voor Xbox Live)...

Aangeboden door

­