Nieuws

17 juni 2019

17 juni 2019
Op maandagochtend hebben veel ICT-Profsleden zich wederom begeven naar een nieuwe ICT-Profsdag. De 7e ICT-Profsdag inmiddels, waar menig ICT'er weer de nodige contactmomenten met collega's en leveranciers heeft gehad. Deze keer was de ICT-Profsdag in de Bilt, waarbij o.a. presentaties over netwerktechniek, en Sharepoint werden aangeboden. Daarnaast was ook Solarwinds aanwezig om hun diensten toe te lichten zodat wij als ICT'er efficiënter ons werk kunnen uitvoeren. Al met al is het een erg geslaagde dag geweest en we kijken graag uit naar de volgende ICT-Profsdag op 4 november!

ALV 2019: nieuw jaar, nieuwe voorzitter!

21 jan 2019
Op 21 januari heeft in de ochtend de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, welke weer druk bezocht was. Hoogtepunt van deze dag was het het verkiezen van een nieuwe voorzitter. Wegens ziekte heeft de oude voorzitter namelijk zijn bestuursfunctie moeten neerleggen. Wij wensen hem beterschap. Ron Stuurman heeft de rol van voorzitter op zich genomen, zodat ook in 2019 de vereniging weer slagvaardig zich verder mag ontwikkelen. Ron, welkom bij het bestuur!

Certified Google Nest Pro installateur

10 apr 2019

Google Nest Learning thermostaat is de nieuwe standaard

De "Nest Learning" termostaat is een nieuw ontwikkeld product wat nog verder is uitgedacht om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.
De Nest termostaat houdt bijvoorbeeld bij wat uw leefschema is en zorgt ervoor dat de temperatuur wordt verlaagd als er niemand thuis is.
Via Smartfone of tablet is de thermostaat in te stellen, zowel thuis als onderweg. 
De Nest is ook uitgerust met een aantal sensoren zoals een vocht-, licht- en bewegingssensor.
Daarmee weet Nest altijd zo zuinig mogelijk te verwarmen. 

Google Certified Installer.

Google Nest heeft een certificering in het leven geroepen zodat deze thermostaten op een vakkundige wijze worden geïnstalleerd.

Google Nest rook- en koolmonoxidemelder.

Google Nest heeft ook een rook- en koolmonoxidemelder op de markt gebracht.
Ook dit product is voorzien van een aantal sensoren om uw veiligheid te garanderen.
De melder is ook te koppelen aan de thermostaat zodat Nest de cv ketel kan uitschakelen als er ooit koolmonoxide vrijkomt.

Online publicaties
Sharkoon introduceert strakke RGB-behuizing met twee kanten van gehard glas
04 mrt 2021
Sharkoon heeft vandaag de Elite Shark CA300H geïntroduceerd, een relatief luxueuze atx-towerbehuizing met twee zijpanelen van gehard glas. Hij heeft bovendien de nodige rgb-ventilatoren en rgb-knoppen met een meegeleverde controller. De...

Apple stopt wellicht productie 21,5-inch iMac
04 mrt 2021
Volgens verschillende bronnen waaronder AppleInsider stopt Apple mogelijk de productie van verschillende 21,5-inch iMacs met 512 GB en 1 TB SSD opslag.Op de website van Apple is in ieder geval te zien dat deze twee modellen op dit moment niet...

Sponsored: Beleef CyberPunk 2077 opnieuw, met raytracing
04 mrt 2021
Games worden steeds realistischer en raytracing is een technologie waarmee ze filmischer worden dan ooit. Nvidia zet met zijn nieuwe RTX 3000-serie een nieuwe stap om dit realisme verder te vergroten en de mogelijkheid te bieden moeiteloos de...

Asus introduceert drie custom RX 6700 XT's: vergelijkbaar met de topmodellen?
04 mrt 2021
Asus heeft vandaag drie RX 6700 XT's met een eigen ontwerp onthuld. TechPowerUp heeft het over een Strix-, een TUF Gaming- en een Dual-variant, waarvan de laatste twee eerder deze week al zijn opgedoken. De Strix- en TUF Gaming OC-variant lijkt...

Aangeboden door

­