Nieuws

17 juni 2019

17 juni 2019
Op maandagochtend hebben veel ICT-Profsleden zich wederom begeven naar een nieuwe ICT-Profsdag. De 7e ICT-Profsdag inmiddels, waar menig ICT'er weer de nodige contactmomenten met collega's en leveranciers heeft gehad. Deze keer was de ICT-Profsdag in de Bilt, waarbij o.a. presentaties over netwerktechniek, en Sharepoint werden aangeboden. Daarnaast was ook Solarwinds aanwezig om hun diensten toe te lichten zodat wij als ICT'er efficiënter ons werk kunnen uitvoeren. Al met al is het een erg geslaagde dag geweest en we kijken graag uit naar de volgende ICT-Profsdag op 4 november!

ALV 2019: nieuw jaar, nieuwe voorzitter!

21 jan 2019
Op 21 januari heeft in de ochtend de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, welke weer druk bezocht was. Hoogtepunt van deze dag was het het verkiezen van een nieuwe voorzitter. Wegens ziekte heeft de oude voorzitter namelijk zijn bestuursfunctie moeten neerleggen. Wij wensen hem beterschap. Ron Stuurman heeft de rol van voorzitter op zich genomen, zodat ook in 2019 de vereniging weer slagvaardig zich verder mag ontwikkelen. Ron, welkom bij het bestuur!

Certified Google Nest Pro installateur

10 apr 2019

Google Nest Learning thermostaat is de nieuwe standaard

De "Nest Learning" termostaat is een nieuw ontwikkeld product wat nog verder is uitgedacht om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.
De Nest termostaat houdt bijvoorbeeld bij wat uw leefschema is en zorgt ervoor dat de temperatuur wordt verlaagd als er niemand thuis is.
Via Smartfone of tablet is de thermostaat in te stellen, zowel thuis als onderweg. 
De Nest is ook uitgerust met een aantal sensoren zoals een vocht-, licht- en bewegingssensor.
Daarmee weet Nest altijd zo zuinig mogelijk te verwarmen. 

Google Certified Installer.

Google Nest heeft een certificering in het leven geroepen zodat deze thermostaten op een vakkundige wijze worden geïnstalleerd.

Google Nest rook- en koolmonoxidemelder.

Google Nest heeft ook een rook- en koolmonoxidemelder op de markt gebracht.
Ook dit product is voorzien van een aantal sensoren om uw veiligheid te garanderen.
De melder is ook te koppelen aan de thermostaat zodat Nest de cv ketel kan uitschakelen als er ooit koolmonoxide vrijkomt.

Online publicaties
Nvidia GeForce GT 1010 is kwart langzamer dan GT 1030 in Geekbench
18 jan 2022
Exact een jaar geleden is de GT 1010 opgedoken, een losse Nvidia-instapvideokaart die naar verwachting de GT 710 zou gaan opvolgen. Sindsdien is er geen nieuwe informatie opgedoken, al komt daar nu verandering in. Zo heeft de Twitteraar BenchLeaks...

Nieuwe Intel-processors ondersteunen geen Blu-rays in 4K meer
18 jan 2022
Systemen met Intel-processoren vanaf Rocket Lake hebben vanwege het gebrek aan de Software Guard Extensions (sgx) niet de mogelijkheid om Blu-rays in een 4K-resolutie af te spelen, zo ontdekt Bleeping Computer. Dit komt omdat Blu-rays Digital...

Nvidia Israël richt divisie op voor ontwikkeling van CPU’s
18 jan 2022
Nvidia heeft aangekondigd dat het zijn R&D-faciliteiten in Israël gaat uitbreiden. Zo is het groene kamp onder meer van plan om een nieuwe divisie op te richten, die specifiek is gericht op de ontwikkeling van cpu’s. Deze groep zal de bestaande...

Microsoft wil Activision Blizzard overnemen voor bijna 70 miljard dollar
18 jan 2022
Microsoft heeft aangekondigd dat het heeft ingestemd met de overname van Activision Blizzard. De deal zal in cash worden verricht en omvat op moment van schrijven een waarde van 68,7 miljard Amerikaanse dollar (95 dollar per aandeel). Na een...

Aangeboden door

­