Nieuws

17 juni 2019

17 juni 2019
Op maandagochtend hebben veel ICT-Profsleden zich wederom begeven naar een nieuwe ICT-Profsdag. De 7e ICT-Profsdag inmiddels, waar menig ICT'er weer de nodige contactmomenten met collega's en leveranciers heeft gehad. Deze keer was de ICT-Profsdag in de Bilt, waarbij o.a. presentaties over netwerktechniek, en Sharepoint werden aangeboden. Daarnaast was ook Solarwinds aanwezig om hun diensten toe te lichten zodat wij als ICT'er efficiënter ons werk kunnen uitvoeren. Al met al is het een erg geslaagde dag geweest en we kijken graag uit naar de volgende ICT-Profsdag op 4 november!

ALV 2019: nieuw jaar, nieuwe voorzitter!

21 jan 2019
Op 21 januari heeft in de ochtend de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, welke weer druk bezocht was. Hoogtepunt van deze dag was het het verkiezen van een nieuwe voorzitter. Wegens ziekte heeft de oude voorzitter namelijk zijn bestuursfunctie moeten neerleggen. Wij wensen hem beterschap. Ron Stuurman heeft de rol van voorzitter op zich genomen, zodat ook in 2019 de vereniging weer slagvaardig zich verder mag ontwikkelen. Ron, welkom bij het bestuur!

Certified Google Nest Pro installateur

10 apr 2019

Google Nest Learning thermostaat is de nieuwe standaard

De "Nest Learning" termostaat is een nieuw ontwikkeld product wat nog verder is uitgedacht om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.
De Nest termostaat houdt bijvoorbeeld bij wat uw leefschema is en zorgt ervoor dat de temperatuur wordt verlaagd als er niemand thuis is.
Via Smartfone of tablet is de thermostaat in te stellen, zowel thuis als onderweg. 
De Nest is ook uitgerust met een aantal sensoren zoals een vocht-, licht- en bewegingssensor.
Daarmee weet Nest altijd zo zuinig mogelijk te verwarmen. 

Google Certified Installer.

Google Nest heeft een certificering in het leven geroepen zodat deze thermostaten op een vakkundige wijze worden geïnstalleerd.

Google Nest rook- en koolmonoxidemelder.

Google Nest heeft ook een rook- en koolmonoxidemelder op de markt gebracht.
Ook dit product is voorzien van een aantal sensoren om uw veiligheid te garanderen.
De melder is ook te koppelen aan de thermostaat zodat Nest de cv ketel kan uitschakelen als er ooit koolmonoxide vrijkomt.

Online publicaties
Lenovo introduceert eerste Yoga- en IdeaPad-laptops met afneembaar display
30 mei 2020
We zien steeds vaker producten waarvan je niet helemaal zeker weet of het een laptop of een tablet is, zoals we hebben meegemaakt met Microsofts Surface Pro's. Lenovo heeft een tweetal producten in deze categorie gelanceerd in de nieuwe Duet-serie....

[Pro] Udoo Bolt Gear krijgt AMD's Ryzen Embedded en Arduino-compatibiliteit
30 mei 2020
Udoo was één van de eerste bedrijven die de Ryzen Embedded-soc's ging gebruiken voor zijn single board computertjes. Het bedrijf heeft nu zijn eerste mini-pc gemaakt die gebruikmaakt van één van deze chips, genaamd de Udoo Bolt Gear. De Gear heeft...

MiniFinder lanceert Atto Pro: GPS-locatietracker voor dieren
30 mei 2020
Het Zweedse MiniFinder heeft een nieuwe locatietracker uitgebracht onder de naam Atto Pro. Deze gps-tracker is bij uitstek geschikt voor dieren. Of je hem nou wilt gebruiken voor je hond, kat of een eigenwijze koe, je zult het dier terug kunnen...

Dolby Atmos is nu voor Tidal ook beschikbaar voor tv's, soundbars en receivers
30 mei 2020
Muziekstreamingservice Tidal heeft bekendgemaakt dat het de Dolby Atmos-ondersteuning heeft uitgebreid naar onder andere televisies, soundbars en receivers die de standaard ondersteunen. Begin dit jaar maakte het bedrijf bekend dat Atmos...

Aangeboden door

­