Nieuws

17 juni 2019

17 juni 2019
Op maandagochtend hebben veel ICT-Profsleden zich wederom begeven naar een nieuwe ICT-Profsdag. De 7e ICT-Profsdag inmiddels, waar menig ICT'er weer de nodige contactmomenten met collega's en leveranciers heeft gehad. Deze keer was de ICT-Profsdag in de Bilt, waarbij o.a. presentaties over netwerktechniek, en Sharepoint werden aangeboden. Daarnaast was ook Solarwinds aanwezig om hun diensten toe te lichten zodat wij als ICT'er efficiënter ons werk kunnen uitvoeren. Al met al is het een erg geslaagde dag geweest en we kijken graag uit naar de volgende ICT-Profsdag op 4 november!

ALV 2019: nieuw jaar, nieuwe voorzitter!

21 jan 2019
Op 21 januari heeft in de ochtend de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, welke weer druk bezocht was. Hoogtepunt van deze dag was het het verkiezen van een nieuwe voorzitter. Wegens ziekte heeft de oude voorzitter namelijk zijn bestuursfunctie moeten neerleggen. Wij wensen hem beterschap. Ron Stuurman heeft de rol van voorzitter op zich genomen, zodat ook in 2019 de vereniging weer slagvaardig zich verder mag ontwikkelen. Ron, welkom bij het bestuur!

Certified Google Nest Pro installateur

10 apr 2019

Google Nest Learning thermostaat is de nieuwe standaard

De "Nest Learning" termostaat is een nieuw ontwikkeld product wat nog verder is uitgedacht om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.
De Nest termostaat houdt bijvoorbeeld bij wat uw leefschema is en zorgt ervoor dat de temperatuur wordt verlaagd als er niemand thuis is.
Via Smartfone of tablet is de thermostaat in te stellen, zowel thuis als onderweg. 
De Nest is ook uitgerust met een aantal sensoren zoals een vocht-, licht- en bewegingssensor.
Daarmee weet Nest altijd zo zuinig mogelijk te verwarmen. 

Google Certified Installer.

Google Nest heeft een certificering in het leven geroepen zodat deze thermostaten op een vakkundige wijze worden geïnstalleerd.

Google Nest rook- en koolmonoxidemelder.

Google Nest heeft ook een rook- en koolmonoxidemelder op de markt gebracht.
Ook dit product is voorzien van een aantal sensoren om uw veiligheid te garanderen.
De melder is ook te koppelen aan de thermostaat zodat Nest de cv ketel kan uitschakelen als er ooit koolmonoxide vrijkomt.

Online publicaties
Alder Lake-S duikt op in benchmarkdatabase, met DDR5-ondersteuning
19 jan 2021
Intel gaat na Rocket Lake een processorgeneratie introduceren genaamd Alder Lake, zo valt te concluderen uit de introductie van Rocket Lake. Het liet toen ook kort een Alder Lake-systeem zien, maar we kregen weinig details. De dataminer Momomo...

Revisie 2.0 van Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC Pro 8G is compacter
19 jan 2021
Gigabyte heeft een revisie van zijn Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming OC Pro 8G uitgebracht (rev. 2.0). Een van de belangrijkste verschillen is dat de kaart vanaf nu 11 millimeter minder hoog is, 2 mm dunner en 5 mm korter. De overige specificaties...

NPC's in nieuwe games GTA-ontwikkelaar moeten slimmer zijn, volgens patent
19 jan 2021
Rockstar Games werkt volgens ontelbare geruchten aan een nieuwe Grand Theft Auto. Een nieuw opgedoken patent geeft aan dat de ontwikkelaar een techniek heeft ontwikkeld om non-player characters slimmer en talrijker te maken. Het patent is te zien...

Sponsored: Win een van de vijf Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free's
19 jan 2021
Wie staat er voor de deur? Is het een pakketbezorger, familie, een collectant of een ongenode gast? Er gebeurt van alles bij je voordeur. Daarom is het goed om een oogje in het zeil te kunnen houden. De Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free is de...

Aangeboden door

­