Nieuws

17 juni 2019

17 juni 2019
Op maandagochtend hebben veel ICT-Profsleden zich wederom begeven naar een nieuwe ICT-Profsdag. De 7e ICT-Profsdag inmiddels, waar menig ICT'er weer de nodige contactmomenten met collega's en leveranciers heeft gehad. Deze keer was de ICT-Profsdag in de Bilt, waarbij o.a. presentaties over netwerktechniek, en Sharepoint werden aangeboden. Daarnaast was ook Solarwinds aanwezig om hun diensten toe te lichten zodat wij als ICT'er efficiënter ons werk kunnen uitvoeren. Al met al is het een erg geslaagde dag geweest en we kijken graag uit naar de volgende ICT-Profsdag op 4 november!

ALV 2019: nieuw jaar, nieuwe voorzitter!

21 jan 2019
Op 21 januari heeft in de ochtend de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, welke weer druk bezocht was. Hoogtepunt van deze dag was het het verkiezen van een nieuwe voorzitter. Wegens ziekte heeft de oude voorzitter namelijk zijn bestuursfunctie moeten neerleggen. Wij wensen hem beterschap. Ron Stuurman heeft de rol van voorzitter op zich genomen, zodat ook in 2019 de vereniging weer slagvaardig zich verder mag ontwikkelen. Ron, welkom bij het bestuur!

Certified Google Nest Pro installateur

10 apr 2019

Google Nest Learning thermostaat is de nieuwe standaard

De "Nest Learning" termostaat is een nieuw ontwikkeld product wat nog verder is uitgedacht om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.
De Nest termostaat houdt bijvoorbeeld bij wat uw leefschema is en zorgt ervoor dat de temperatuur wordt verlaagd als er niemand thuis is.
Via Smartfone of tablet is de thermostaat in te stellen, zowel thuis als onderweg. 
De Nest is ook uitgerust met een aantal sensoren zoals een vocht-, licht- en bewegingssensor.
Daarmee weet Nest altijd zo zuinig mogelijk te verwarmen. 

Google Certified Installer.

Google Nest heeft een certificering in het leven geroepen zodat deze thermostaten op een vakkundige wijze worden geïnstalleerd.

Google Nest rook- en koolmonoxidemelder.

Google Nest heeft ook een rook- en koolmonoxidemelder op de markt gebracht.
Ook dit product is voorzien van een aantal sensoren om uw veiligheid te garanderen.
De melder is ook te koppelen aan de thermostaat zodat Nest de cv ketel kan uitschakelen als er ooit koolmonoxide vrijkomt.

Online publicaties
Gerucht: AR-headset Apple lijkt op Oculus Quest en komt in 2022
11 nov 2019
Volgens een bericht van The Information wil Apple in 2022 zijn eerste ar-headset uitbrengen. Een jaar later zou het bedrijf met een compactere versie komen. Dat zou gezegd zijn tijdens een interne bijeenkomst op Apples hoofdkantoor. Eerdere...

'Alle Galaxy S11-varianten krijgen gebogen schermranden, geen opvolger voor S10e'
11 nov 2019
De bekende Twitteraar Evan Blass heeft op zijn account @evleaks enkele details over Samsung's volgende telefoon in de Galaxy S-lijn online gezet. Als we Blass mogen geloven komen er vijf varianten van de S11, maar komt er geen (directe) opvolger...

Nieuwe iPhone-jailbreak maakt gebruik van Checkm8-exploit
11 nov 2019
Er is een nieuwe jailbreak uitgebracht op basis van de Checkm8-exploit die eerder ontdekt werd. De Checkra1n jailbreak van Luca Todesco gebruikt een tweede kwetsbaarheid en werkt voor alle apparaten met een Apple A11-soc of ouder. Het is een niet...

Antec P120 Crystal: E-ATX case met veel glas en ruimte voor waterkoeling
11 nov 2019
Antec kondigt vandaag een nieuwe behuizing aan in zijn Performance-lijn. De P120 Crystal is een case die voornamelijk op liefhebbers van waterkoeling wordt gericht; de mogelijkheid om twee 360mm-radiatoren tegelijkertijd te installeren onderstreept...

Aangeboden door

­