Nieuws

17 juni 2019

17 juni 2019
Op maandagochtend hebben veel ICT-Profsleden zich wederom begeven naar een nieuwe ICT-Profsdag. De 7e ICT-Profsdag inmiddels, waar menig ICT'er weer de nodige contactmomenten met collega's en leveranciers heeft gehad. Deze keer was de ICT-Profsdag in de Bilt, waarbij o.a. presentaties over netwerktechniek, en Sharepoint werden aangeboden. Daarnaast was ook Solarwinds aanwezig om hun diensten toe te lichten zodat wij als ICT'er efficiënter ons werk kunnen uitvoeren. Al met al is het een erg geslaagde dag geweest en we kijken graag uit naar de volgende ICT-Profsdag op 4 november!

ALV 2019: nieuw jaar, nieuwe voorzitter!

21 jan 2019
Op 21 januari heeft in de ochtend de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, welke weer druk bezocht was. Hoogtepunt van deze dag was het het verkiezen van een nieuwe voorzitter. Wegens ziekte heeft de oude voorzitter namelijk zijn bestuursfunctie moeten neerleggen. Wij wensen hem beterschap. Ron Stuurman heeft de rol van voorzitter op zich genomen, zodat ook in 2019 de vereniging weer slagvaardig zich verder mag ontwikkelen. Ron, welkom bij het bestuur!

Certified Google Nest Pro installateur

10 apr 2019

Google Nest Learning thermostaat is de nieuwe standaard

De "Nest Learning" termostaat is een nieuw ontwikkeld product wat nog verder is uitgedacht om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.
De Nest termostaat houdt bijvoorbeeld bij wat uw leefschema is en zorgt ervoor dat de temperatuur wordt verlaagd als er niemand thuis is.
Via Smartfone of tablet is de thermostaat in te stellen, zowel thuis als onderweg. 
De Nest is ook uitgerust met een aantal sensoren zoals een vocht-, licht- en bewegingssensor.
Daarmee weet Nest altijd zo zuinig mogelijk te verwarmen. 

Google Certified Installer.

Google Nest heeft een certificering in het leven geroepen zodat deze thermostaten op een vakkundige wijze worden geïnstalleerd.

Google Nest rook- en koolmonoxidemelder.

Google Nest heeft ook een rook- en koolmonoxidemelder op de markt gebracht.
Ook dit product is voorzien van een aantal sensoren om uw veiligheid te garanderen.
De melder is ook te koppelen aan de thermostaat zodat Nest de cv ketel kan uitschakelen als er ooit koolmonoxide vrijkomt.

Online publicaties
Ikea en Teenage Engineering introduceren opvallende modulaire speakers
25 jan 2020
Ikea heeft in samenwerking met ontwerpbureau Teenage Engineering een opvallende serie speakers geïntroduceerd, genaamd Frekvens. Kenmerkend is de modulariteit van het ontwerp. Er komen een aantal modules, namelijk een set met een subwoofer en een...

Pentagon: Huawei-ban heeft balans nodig vanwege bevoorradingsketen
25 jan 2020
Het Pentagon en het Amerikaanse ministerie van Financiën hebben volgens The Wall Street Journal beide verklaard dat de Huawei-ban die het ministerie van Economische Zaken heeft uitgewerkt geen goed idee is, waardoor het ministerie een nieuw...

Asus verbetert VRM van Zenith II Extreme TRX40-moederbord
25 jan 2020
Asus heeft stilletjes de powerstages in de ROG Zenith II Extreme gewijzigd. Tot nu toe maakte het bord gebruik van de TDA21472's van Infineon, deze chips kunnen tot 70 ampère leveren. De nieuwe versie krijgt het Alpha-achtervoegsel om onderscheid...

[Pro] Oki maakt bannerprinters voor specifieke sectoren
25 jan 2020
Oki heeft drie verschillende pakketten geïntroduceerd voor de C834dnw, die bedoeld zijn voor de auto-, tuinbouw- en hotelsector. De drie kits komen alle drie met de C834dnw en een tweede papierlade, maar ze zijn ook voorzien van verschillende...

Aangeboden door

­