Nieuws

17 juni 2019

17 juni 2019
Op maandagochtend hebben veel ICT-Profsleden zich wederom begeven naar een nieuwe ICT-Profsdag. De 7e ICT-Profsdag inmiddels, waar menig ICT'er weer de nodige contactmomenten met collega's en leveranciers heeft gehad. Deze keer was de ICT-Profsdag in de Bilt, waarbij o.a. presentaties over netwerktechniek, en Sharepoint werden aangeboden. Daarnaast was ook Solarwinds aanwezig om hun diensten toe te lichten zodat wij als ICT'er efficiënter ons werk kunnen uitvoeren. Al met al is het een erg geslaagde dag geweest en we kijken graag uit naar de volgende ICT-Profsdag op 4 november!

ALV 2019: nieuw jaar, nieuwe voorzitter!

21 jan 2019
Op 21 januari heeft in de ochtend de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, welke weer druk bezocht was. Hoogtepunt van deze dag was het het verkiezen van een nieuwe voorzitter. Wegens ziekte heeft de oude voorzitter namelijk zijn bestuursfunctie moeten neerleggen. Wij wensen hem beterschap. Ron Stuurman heeft de rol van voorzitter op zich genomen, zodat ook in 2019 de vereniging weer slagvaardig zich verder mag ontwikkelen. Ron, welkom bij het bestuur!

Certified Google Nest Pro installateur

10 apr 2019

Google Nest Learning thermostaat is de nieuwe standaard

De "Nest Learning" termostaat is een nieuw ontwikkeld product wat nog verder is uitgedacht om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.
De Nest termostaat houdt bijvoorbeeld bij wat uw leefschema is en zorgt ervoor dat de temperatuur wordt verlaagd als er niemand thuis is.
Via Smartfone of tablet is de thermostaat in te stellen, zowel thuis als onderweg. 
De Nest is ook uitgerust met een aantal sensoren zoals een vocht-, licht- en bewegingssensor.
Daarmee weet Nest altijd zo zuinig mogelijk te verwarmen. 

Google Certified Installer.

Google Nest heeft een certificering in het leven geroepen zodat deze thermostaten op een vakkundige wijze worden geïnstalleerd.

Google Nest rook- en koolmonoxidemelder.

Google Nest heeft ook een rook- en koolmonoxidemelder op de markt gebracht.
Ook dit product is voorzien van een aantal sensoren om uw veiligheid te garanderen.
De melder is ook te koppelen aan de thermostaat zodat Nest de cv ketel kan uitschakelen als er ooit koolmonoxide vrijkomt.

Online publicaties
Foxconn’s LCD-fabriek in de VS is nep
23 okt 2020
In 2017 sloot de Amerikaanse president Donald Trump en de Wisconsin GOP een deal met Foxconn om Zuidoost Wisconsin te veranderen in een tech powerhouse. De fabrikant zou in ruil voor miljarden aan subsidies een gigantische lcd-fabriek bouwen en...

MSI komt met CPU Cooler Tuning voor B460- en H410-moederborden
23 okt 2020
Volgens MSI vervangen meer en meer gebruikers de standaardkoeler van hun Intel-processor met een aftermarket-koeler. Het bedrijf heeft daarom het bios van zijn B460- en H410-moederborden uitgebreid met een nieuwe functie: de CPU Cooler Tuning. Het...

Engineering sample RX 6000-videokaart gekiekt
23 okt 2020
In een ondertussen verwijderde tweet is een foto opgedoken van een vermoedelijke RX 6000-videokaart. De combinatie van het gebrek aan geheugenmodules, en het gebruik van ietwat vreemde heatsinks op de vrm’s, duidt op een engineering sample. Dit wil...

Razer komt met nieuwe Chroma RGB-accessoires voor de pc
23 okt 2020
Razer heeft zijn lineup Chroma rgb-accessoires van een update voorzien. De nieuwe Chroma-producten zijn compatibel met Razer Synapse 3, het instellen van kleuren alsook integratie met games en thuisapparaten verloopt via deze software. Daarnaast...

Aangeboden door

­