Nieuws

17 juni 2019

17 juni 2019
Op maandagochtend hebben veel ICT-Profsleden zich wederom begeven naar een nieuwe ICT-Profsdag. De 7e ICT-Profsdag inmiddels, waar menig ICT'er weer de nodige contactmomenten met collega's en leveranciers heeft gehad. Deze keer was de ICT-Profsdag in de Bilt, waarbij o.a. presentaties over netwerktechniek, en Sharepoint werden aangeboden. Daarnaast was ook Solarwinds aanwezig om hun diensten toe te lichten zodat wij als ICT'er efficiënter ons werk kunnen uitvoeren. Al met al is het een erg geslaagde dag geweest en we kijken graag uit naar de volgende ICT-Profsdag op 4 november!

ALV 2019: nieuw jaar, nieuwe voorzitter!

21 jan 2019
Op 21 januari heeft in de ochtend de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, welke weer druk bezocht was. Hoogtepunt van deze dag was het het verkiezen van een nieuwe voorzitter. Wegens ziekte heeft de oude voorzitter namelijk zijn bestuursfunctie moeten neerleggen. Wij wensen hem beterschap. Ron Stuurman heeft de rol van voorzitter op zich genomen, zodat ook in 2019 de vereniging weer slagvaardig zich verder mag ontwikkelen. Ron, welkom bij het bestuur!

Certified Google Nest Pro installateur

10 apr 2019

Google Nest Learning thermostaat is de nieuwe standaard

De "Nest Learning" termostaat is een nieuw ontwikkeld product wat nog verder is uitgedacht om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.
De Nest termostaat houdt bijvoorbeeld bij wat uw leefschema is en zorgt ervoor dat de temperatuur wordt verlaagd als er niemand thuis is.
Via Smartfone of tablet is de thermostaat in te stellen, zowel thuis als onderweg. 
De Nest is ook uitgerust met een aantal sensoren zoals een vocht-, licht- en bewegingssensor.
Daarmee weet Nest altijd zo zuinig mogelijk te verwarmen. 

Google Certified Installer.

Google Nest heeft een certificering in het leven geroepen zodat deze thermostaten op een vakkundige wijze worden geïnstalleerd.

Google Nest rook- en koolmonoxidemelder.

Google Nest heeft ook een rook- en koolmonoxidemelder op de markt gebracht.
Ook dit product is voorzien van een aantal sensoren om uw veiligheid te garanderen.
De melder is ook te koppelen aan de thermostaat zodat Nest de cv ketel kan uitschakelen als er ooit koolmonoxide vrijkomt.

Online publicaties
'Ook Chinese overheid heeft bedenkingen bij Arm-overname door Nvidia'
31 juli 2021
Eerder deze week schreven we dat Nvidia's overname van Arm nog moet worden goedgekeurd door de regelgevende overheidslichamen van veel landen, maar dat de beslissing van de Europese Commissie nog een flinke tijd kan duren. The Information schrijft...

Draadloze Nothing-oordoppen zijn volgende maand verkrijgbaar
31 juli 2021
Nothing, de startup van OnePlus-medeoprichter Carl Pei, heeft officieel zijn Ear 1 draadloze oordopjes aangekondigd na enige vertraging. De Ear 1 is ontworpen door het Zweedse bedrijf Teenage Engineering dat bekend staat om zijn samenwerkingen met...

Bezorgde makers 14 jaar oude GTA-mod hebben niet gewacht op waarschijnlijke noodlot
31 juli 2021
De modmakers van de veertien jaar oude mod GTA United hebben besloten de ontwikkeling te stoppen uit angst voor een dmca-verwijdering (digital millennium copyright act) van gameontwikkelaar Take-Two Interactive. GTA United is een op San Andreas...

Samsung bouwt zijn eerste virtuele productiestudio met filmmaker van Parasite
31 juli 2021
Samsung zal zijn technische krachten uitlenen en helpen bij het opzetten van een virtuele productiestudio. Het Koreaanse bedrijf zal samenwerken met CJ ENM, de entertainment- en mediagroep achter de Oscar-bekroonde film Parasite. De Koreaanse...

Aangeboden door

­