Nieuws

17 juni 2019

17 juni 2019
Op maandagochtend hebben veel ICT-Profsleden zich wederom begeven naar een nieuwe ICT-Profsdag. De 7e ICT-Profsdag inmiddels, waar menig ICT'er weer de nodige contactmomenten met collega's en leveranciers heeft gehad. Deze keer was de ICT-Profsdag in de Bilt, waarbij o.a. presentaties over netwerktechniek, en Sharepoint werden aangeboden. Daarnaast was ook Solarwinds aanwezig om hun diensten toe te lichten zodat wij als ICT'er efficiënter ons werk kunnen uitvoeren. Al met al is het een erg geslaagde dag geweest en we kijken graag uit naar de volgende ICT-Profsdag op 4 november!

ALV 2019: nieuw jaar, nieuwe voorzitter!

21 jan 2019
Op 21 januari heeft in de ochtend de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, welke weer druk bezocht was. Hoogtepunt van deze dag was het het verkiezen van een nieuwe voorzitter. Wegens ziekte heeft de oude voorzitter namelijk zijn bestuursfunctie moeten neerleggen. Wij wensen hem beterschap. Ron Stuurman heeft de rol van voorzitter op zich genomen, zodat ook in 2019 de vereniging weer slagvaardig zich verder mag ontwikkelen. Ron, welkom bij het bestuur!

Certified Google Nest Pro installateur

10 apr 2019

Google Nest Learning thermostaat is de nieuwe standaard

De "Nest Learning" termostaat is een nieuw ontwikkeld product wat nog verder is uitgedacht om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.
De Nest termostaat houdt bijvoorbeeld bij wat uw leefschema is en zorgt ervoor dat de temperatuur wordt verlaagd als er niemand thuis is.
Via Smartfone of tablet is de thermostaat in te stellen, zowel thuis als onderweg. 
De Nest is ook uitgerust met een aantal sensoren zoals een vocht-, licht- en bewegingssensor.
Daarmee weet Nest altijd zo zuinig mogelijk te verwarmen. 

Google Certified Installer.

Google Nest heeft een certificering in het leven geroepen zodat deze thermostaten op een vakkundige wijze worden geïnstalleerd.

Google Nest rook- en koolmonoxidemelder.

Google Nest heeft ook een rook- en koolmonoxidemelder op de markt gebracht.
Ook dit product is voorzien van een aantal sensoren om uw veiligheid te garanderen.
De melder is ook te koppelen aan de thermostaat zodat Nest de cv ketel kan uitschakelen als er ooit koolmonoxide vrijkomt.

Online publicaties
Qualcomm geeft gas op laptopmarkt met nieuwe Snapdragon 8c en 7c chips
05 dec 2019
Qualcomm probeert de afgelopen jaren voet aan de grond te krijgen in de lucratieve markt van laptopprocessors, op dit moment gedomineerd door Intel en AMD. De beloftes die Qualcomm doet zijn mooi: door de zuinige werking van de op ARM-architectuur...

Qualcomm komt met nieuwe chip voor standalone 5G VR/AR-headsets
05 dec 2019
Waar dag 2 van het Qualcomm Snapdragon Tech Summit 2019 gisteren primair in het teken stond van de introductie van de nieuwe Snapdragon 865 en 765 smartphonechips, stond vandaag een andere nieuwe chip in de spotlights: de Snapdragon XR2 5G is een...

Asus doet officieel witte editie ROG Strix RTX 2080 Ti uit de doeken
05 dec 2019
In een wereld waar alle gamer-onderdelen van alles waar een gamer gebruik van kan maken zwart zijn, kan het bouwen van een setup met lichte kleuren aardig lastig zijn. Asus brengt daarom een witte versie van de ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti uit,...

Dell kijkt naar AMD-processors als alternatief voor schaarse Intels
05 dec 2019
Dell's cfo, Tom Sweet, heeft in een interview met Yahoo Finance aangegeven dat het aan het onderzoeken is of het slim is om meer in te zetten op AMD's technologieën, als gevolg van Intels tekorten aan chips. De blauwe chipmaker heeft inmiddels al...

Aangeboden door

­