Nieuws

17 juni 2019

17 juni 2019
Op maandagochtend hebben veel ICT-Profsleden zich wederom begeven naar een nieuwe ICT-Profsdag. De 7e ICT-Profsdag inmiddels, waar menig ICT'er weer de nodige contactmomenten met collega's en leveranciers heeft gehad. Deze keer was de ICT-Profsdag in de Bilt, waarbij o.a. presentaties over netwerktechniek, en Sharepoint werden aangeboden. Daarnaast was ook Solarwinds aanwezig om hun diensten toe te lichten zodat wij als ICT'er efficiënter ons werk kunnen uitvoeren. Al met al is het een erg geslaagde dag geweest en we kijken graag uit naar de volgende ICT-Profsdag op 4 november!

ALV 2019: nieuw jaar, nieuwe voorzitter!

21 jan 2019
Op 21 januari heeft in de ochtend de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, welke weer druk bezocht was. Hoogtepunt van deze dag was het het verkiezen van een nieuwe voorzitter. Wegens ziekte heeft de oude voorzitter namelijk zijn bestuursfunctie moeten neerleggen. Wij wensen hem beterschap. Ron Stuurman heeft de rol van voorzitter op zich genomen, zodat ook in 2019 de vereniging weer slagvaardig zich verder mag ontwikkelen. Ron, welkom bij het bestuur!

Certified Google Nest Pro installateur

10 apr 2019

Google Nest Learning thermostaat is de nieuwe standaard

De "Nest Learning" termostaat is een nieuw ontwikkeld product wat nog verder is uitgedacht om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.
De Nest termostaat houdt bijvoorbeeld bij wat uw leefschema is en zorgt ervoor dat de temperatuur wordt verlaagd als er niemand thuis is.
Via Smartfone of tablet is de thermostaat in te stellen, zowel thuis als onderweg. 
De Nest is ook uitgerust met een aantal sensoren zoals een vocht-, licht- en bewegingssensor.
Daarmee weet Nest altijd zo zuinig mogelijk te verwarmen. 

Google Certified Installer.

Google Nest heeft een certificering in het leven geroepen zodat deze thermostaten op een vakkundige wijze worden geïnstalleerd.

Google Nest rook- en koolmonoxidemelder.

Google Nest heeft ook een rook- en koolmonoxidemelder op de markt gebracht.
Ook dit product is voorzien van een aantal sensoren om uw veiligheid te garanderen.
De melder is ook te koppelen aan de thermostaat zodat Nest de cv ketel kan uitschakelen als er ooit koolmonoxide vrijkomt.

Online publicaties
Respawn teaset nieuwe plannen voor Titanfall — is er een opvolger in de maak?
26 sept 2021
Gameontwikkelaar Respawn Entertainment heeft in 2019 bekendgemaakt dat het de ontwikkeling van toekomstige Titanfall-games heeft uitgesteld om zich meer te kunnen richten op Apex Legends. Een mogelijke Titanfall 3 is nog niet van de kaart, maar...

Gerucht: Intel DG2-videokaart komt inderdaad in de buurt van RTX 3070 Ti
25 sept 2021
Er gaan al een flinke tijd geruchten over Intels eerste losse videokaarten en de prestaties die ze moeten bieden. Begin dit jaar ging het nieuws dat het DG2-topmodel zou presteren als een RTX 3070. Volgens Moore's Law is Dead zijn er nieuwe...

iFixit's teardown van iPhone 13 Pro onthult enorme accu en krachtigere camera-opstelling
25 sept 2021
Traditiegewijs heeft iFixit de nieuwste iPhones, de 13 en 13 pro, uit elkaar gehaald. Hoewel de iPhone 13 en 13 Pro hetzelfde ontwerp en veel van dezelfde functies van de iPhone 12-reeks hebben, omvatten wijzigingen grotere accu’s, de vernieuwde...

Samsung Galaxy S22 Ultra renders met S Pen verschenen
25 sept 2021
Vorige maand schreven we over de specificaties van Samsung's Galaxy S22-serie. Nu blijkt dat er online renders zijn verschenen van de aankomende S22 Ultra. De onofficiële afbeeldingen van Onleaks en Digit Newsdesk tonen de S22 Ultra met een gebogen...

Aangeboden door

­