Nieuws

17 juni 2019

17 juni 2019
Op maandagochtend hebben veel ICT-Profsleden zich wederom begeven naar een nieuwe ICT-Profsdag. De 7e ICT-Profsdag inmiddels, waar menig ICT'er weer de nodige contactmomenten met collega's en leveranciers heeft gehad. Deze keer was de ICT-Profsdag in de Bilt, waarbij o.a. presentaties over netwerktechniek, en Sharepoint werden aangeboden. Daarnaast was ook Solarwinds aanwezig om hun diensten toe te lichten zodat wij als ICT'er efficiënter ons werk kunnen uitvoeren. Al met al is het een erg geslaagde dag geweest en we kijken graag uit naar de volgende ICT-Profsdag op 4 november!

ALV 2019: nieuw jaar, nieuwe voorzitter!

21 jan 2019
Op 21 januari heeft in de ochtend de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, welke weer druk bezocht was. Hoogtepunt van deze dag was het het verkiezen van een nieuwe voorzitter. Wegens ziekte heeft de oude voorzitter namelijk zijn bestuursfunctie moeten neerleggen. Wij wensen hem beterschap. Ron Stuurman heeft de rol van voorzitter op zich genomen, zodat ook in 2019 de vereniging weer slagvaardig zich verder mag ontwikkelen. Ron, welkom bij het bestuur!

Certified Google Nest Pro installateur

10 apr 2019

Google Nest Learning thermostaat is de nieuwe standaard

De "Nest Learning" termostaat is een nieuw ontwikkeld product wat nog verder is uitgedacht om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.
De Nest termostaat houdt bijvoorbeeld bij wat uw leefschema is en zorgt ervoor dat de temperatuur wordt verlaagd als er niemand thuis is.
Via Smartfone of tablet is de thermostaat in te stellen, zowel thuis als onderweg. 
De Nest is ook uitgerust met een aantal sensoren zoals een vocht-, licht- en bewegingssensor.
Daarmee weet Nest altijd zo zuinig mogelijk te verwarmen. 

Google Certified Installer.

Google Nest heeft een certificering in het leven geroepen zodat deze thermostaten op een vakkundige wijze worden geïnstalleerd.

Google Nest rook- en koolmonoxidemelder.

Google Nest heeft ook een rook- en koolmonoxidemelder op de markt gebracht.
Ook dit product is voorzien van een aantal sensoren om uw veiligheid te garanderen.
De melder is ook te koppelen aan de thermostaat zodat Nest de cv ketel kan uitschakelen als er ooit koolmonoxide vrijkomt.

Online publicaties
Sponsored: Deep Dive: QNAP TS- h977XU-rp met QuTS Pro en AMD Ryzen 7
24 nov 2020
Bij een nas denk je al snel aan een bijna vierkant doosje. Naast dit type nas-apparaten bieden de bekende merken echter ook 19inch-modellen, bedoeld voor toepassing in een meer zakelijke omgeving. Ook thuis kunnen die ‘zakelijke’ nas’en leuke...

Hardware Info 2021 Countdown 24 november: win een Bequiet Shadow Rock 3 White
24 nov 2020
De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2021 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Bequiet Shadow Rock 3 White en Silent Base 802. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de...

Crucial Ballistix-DDR4 behaalt met nieuw OC-record grote mijlpaal
24 nov 2020
In september 2019 heeft een professionele overklokker genaamd Toppc het wereldrecord voor dram-overklokken weten te doorbreken. Hiermee werd ook de grens van 6000 Megatransfers per seconde doorbroken, hoewel de winst ten opzichte van het vorige...

AMD Precision Boost Overdrive 2: single-threaded winst met een druk op de knop
23 nov 2020
Amd heeft de Precision Boost Overdrive (PBO)-software een upgrade gegeven naar versie 2. Ten opzichte van de huidige versie worden de single-threaded prestaties verhoogd terwijl ook de multi-threaded prestaties iets omhoog gaan. Daarnaast is er een...

Aangeboden door

­