Nieuws

17 juni 2019

17 juni 2019
Op maandagochtend hebben veel ICT-Profsleden zich wederom begeven naar een nieuwe ICT-Profsdag. De 7e ICT-Profsdag inmiddels, waar menig ICT'er weer de nodige contactmomenten met collega's en leveranciers heeft gehad. Deze keer was de ICT-Profsdag in de Bilt, waarbij o.a. presentaties over netwerktechniek, en Sharepoint werden aangeboden. Daarnaast was ook Solarwinds aanwezig om hun diensten toe te lichten zodat wij als ICT'er efficiënter ons werk kunnen uitvoeren. Al met al is het een erg geslaagde dag geweest en we kijken graag uit naar de volgende ICT-Profsdag op 4 november!

ALV 2019: nieuw jaar, nieuwe voorzitter!

21 jan 2019
Op 21 januari heeft in de ochtend de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, welke weer druk bezocht was. Hoogtepunt van deze dag was het het verkiezen van een nieuwe voorzitter. Wegens ziekte heeft de oude voorzitter namelijk zijn bestuursfunctie moeten neerleggen. Wij wensen hem beterschap. Ron Stuurman heeft de rol van voorzitter op zich genomen, zodat ook in 2019 de vereniging weer slagvaardig zich verder mag ontwikkelen. Ron, welkom bij het bestuur!

Certified Google Nest Pro installateur

10 apr 2019

Google Nest Learning thermostaat is de nieuwe standaard

De "Nest Learning" termostaat is een nieuw ontwikkeld product wat nog verder is uitgedacht om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.
De Nest termostaat houdt bijvoorbeeld bij wat uw leefschema is en zorgt ervoor dat de temperatuur wordt verlaagd als er niemand thuis is.
Via Smartfone of tablet is de thermostaat in te stellen, zowel thuis als onderweg. 
De Nest is ook uitgerust met een aantal sensoren zoals een vocht-, licht- en bewegingssensor.
Daarmee weet Nest altijd zo zuinig mogelijk te verwarmen. 

Google Certified Installer.

Google Nest heeft een certificering in het leven geroepen zodat deze thermostaten op een vakkundige wijze worden geïnstalleerd.

Google Nest rook- en koolmonoxidemelder.

Google Nest heeft ook een rook- en koolmonoxidemelder op de markt gebracht.
Ook dit product is voorzien van een aantal sensoren om uw veiligheid te garanderen.
De melder is ook te koppelen aan de thermostaat zodat Nest de cv ketel kan uitschakelen als er ooit koolmonoxide vrijkomt.

Online publicaties
Volvo wil van gehele voorruit een slim Augmented Reality-display maken
27 nov 2021
We hebben dit jaar al verscheidene keren geschreven over fabrikanten die technieken hebben ontwikkeld om het dashboard flink te vernieuwen. Zo heeft Mercedes een enorm, gekromd touchscreen Texas Instruments holografische versie. Nu heeft Volvo...

Eerste smartphone met RISC-V-processor moet volgend jaar verschijnen
27 nov 2021
De risc-v-instructiesetarchitectuur maakt sinds een aantal jaar een flinke opmars, maar telefoons op basis van dergelijke chips bestaan nog niet. Volgens de hardwaremaker Sipeed gaat daar volgend jaar verandering in komen. Dat verklaart de Chinese...

Hardware Info 2022 Countdown 27 november: win GSkill Trident Z Royal Elite DDR4-1600-geheugenmodules
27 nov 2021
De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2022 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag GSkill Trident Z Royal Elite DDR4-1600-geheugenmodules Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de...

Sponsored: De Codemasters en EA Sports F1® 2021-game biedt meer spelplezier en realisme: nu met 50% korting 
27 nov 2021
Het zinderende F1-seizoen nadert zijn climax. Binnenkort weten we of Max volgend jaar met ‘nummer 1’ op zijn wagen rondjes mag gaan rijden over de welbekende circuits, waaronder Zandvoort en Spa-Francorchamps. De spanning was de afgelopen maanden...

Aangeboden door

­