Nieuws

17 juni 2019

17 juni 2019
Op maandagochtend hebben veel ICT-Profsleden zich wederom begeven naar een nieuwe ICT-Profsdag. De 7e ICT-Profsdag inmiddels, waar menig ICT'er weer de nodige contactmomenten met collega's en leveranciers heeft gehad. Deze keer was de ICT-Profsdag in de Bilt, waarbij o.a. presentaties over netwerktechniek, en Sharepoint werden aangeboden. Daarnaast was ook Solarwinds aanwezig om hun diensten toe te lichten zodat wij als ICT'er efficiënter ons werk kunnen uitvoeren. Al met al is het een erg geslaagde dag geweest en we kijken graag uit naar de volgende ICT-Profsdag op 4 november!

ALV 2019: nieuw jaar, nieuwe voorzitter!

21 jan 2019
Op 21 januari heeft in de ochtend de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, welke weer druk bezocht was. Hoogtepunt van deze dag was het het verkiezen van een nieuwe voorzitter. Wegens ziekte heeft de oude voorzitter namelijk zijn bestuursfunctie moeten neerleggen. Wij wensen hem beterschap. Ron Stuurman heeft de rol van voorzitter op zich genomen, zodat ook in 2019 de vereniging weer slagvaardig zich verder mag ontwikkelen. Ron, welkom bij het bestuur!

Certified Google Nest Pro installateur

10 apr 2019

Google Nest Learning thermostaat is de nieuwe standaard

De "Nest Learning" termostaat is een nieuw ontwikkeld product wat nog verder is uitgedacht om energie te besparen zonder in te leveren op comfort.
De Nest termostaat houdt bijvoorbeeld bij wat uw leefschema is en zorgt ervoor dat de temperatuur wordt verlaagd als er niemand thuis is.
Via Smartfone of tablet is de thermostaat in te stellen, zowel thuis als onderweg. 
De Nest is ook uitgerust met een aantal sensoren zoals een vocht-, licht- en bewegingssensor.
Daarmee weet Nest altijd zo zuinig mogelijk te verwarmen. 

Google Certified Installer.

Google Nest heeft een certificering in het leven geroepen zodat deze thermostaten op een vakkundige wijze worden geïnstalleerd.

Google Nest rook- en koolmonoxidemelder.

Google Nest heeft ook een rook- en koolmonoxidemelder op de markt gebracht.
Ook dit product is voorzien van een aantal sensoren om uw veiligheid te garanderen.
De melder is ook te koppelen aan de thermostaat zodat Nest de cv ketel kan uitschakelen als er ooit koolmonoxide vrijkomt.

Online publicaties
Mogelijke roadmap Apple's transitie naar eigen chips duikt op: Mac Pro in 2022
15 aug 2020
In juni werd officieel bekendgemaakt dat Apple zijn langverwachte transitie naar het gebruik van de arm-instructieset op macOS ging starten. Op de uitspraak dat we eind dit jaar een nieuw Mac-product kunnen verwachten met een Apple-chip na hebben...

Met zulke kortingen kun je deze Microsoft Surface-producten niet laten liggen
15 aug 2020
Met een Microsoft Surface haal je een computer in huis die ontworpen is om optimaal gebruik te maken van de voordelen van Windows 10. In combinatie met Office heb je het meest productieve apparaat in handen om overal te werken, of het nu thuis,...

Xiaomi lanceert nieuwe RedmiBook Air 13: 2,5K-display, tot 16 GB RAM en een bodemprijs
15 aug 2020
Xiaomi is op een kruistocht om zijn producten voor een zo laag mogelijke prijs in de verkoop te zetten, zoals bleek met zijn eerste monitor en nieuwe smartphones en huishoudelijke producten. Nu heeft de fabrikant zijn RedmiBook Air 13 vernieuwd,...

'DualSense-controller voor PS5 heeft fors grotere accu en snelladen'
14 aug 2020
Eerder dit jaar liet Sony de controller voor zijn aankomende PlayStation 5-console al zien, de zogenaamde DualSense. Deze heeft een vernieuwd ontwerp en enkele nieuwe features, voornamelijk op het gebied van haptische feedback. Sony beloofde ook...

Aangeboden door

­