Vereniging ICT-Profs is een landelijke organisatie welke door het hele land vertegenwoordigd wordt door ICT specialisten die zowel consumenten als zakelijke klanten ondersteunen.

Wij helpen graag bij het oplossen van uw ICT problemen.
Onze deskundigen zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de ICT en kunnen u onder andere ondersteunen bij problemen met Windows, Mac en Linux. Ook op het gebied van serverbeheer, werkplekondersteuning, websitebeheer (webmasters) en clouddiensten bieden wij services aan.

ICT-Profs is een organisatie ter behartiging van de belangen van zelfstandige ICT-ers. Het lidmaatschap bedraagt €210,- per jaar ex. BTW.
Alle leden zijn werkzaam als zelfstandig ondernemer. De leden worden getoetst op verschillende gebieden, zodat de klant zeker weet dat de ingehuurde specialist een kwaliteitskeurmerk verdient. Hiermee profileren én onderscheiden onze leden zich richting potentiële opdrachtgevers en leveranciers.
Zo wordt een collegiale omgeving aangeboden waarbij kennis en ervaring tussen de enthousiaste deelnemers worden gedeeld in een persoonlijke sfeer.

De bundeling van jarenlange ervaring leidt tot het aanbieden van hoogwaardige producten en diensten.
In samenwerking met leveranciers bieden onze deskundigen producten en diensten aan de klant aan.

Vereniging ICT-Profs ©2018 Alle rechten voorbehouden